Vic Slot Clàssic omple la plaça Major d’aficionats a l’slot i als vehicles clàssics

Els assistents han pogut visitar més de 80 parades de modelisme i complements d’slot i l’emblemàtica trobada de vehicles clàssics.

Més de 100 vehicles clàssics han omplert a vessar la plaça Major de Vic.
Més de 100 vehicles clàssics han omplert a vessar la plaça Major de Vic

 

Aquest diumenge al matí, la plaça Major de Vic s’ha omplert de persones aficionades al motor en motiu de la fira Vic Slot Clàssic, que han pogut visitar una quarantena d’expositors, dos dels quals provinents de França i el Regne Unit, amb 85 parades que han ofert vehicles de modelisme i complements d’slot. També han pogut veure l’emblemàtica trobada de vehicles clàssics de més de 25 anys, que ha omplert a vessar la plaça Major amb 150 vehicles clàssics provinents d’arreu del territori. Una alta assistència que ha deixat alguns vehicles sense accés a la plaça, en algun moment del matí.

 

El públic també ha pogut visitar una exposició de fotografies sobre cotxes i motos de competició i comprar el cotxe d’Slot commemoratiu de la fira, un MG A 1995 Le Mans de color verd.

 

La Fira Vic Slot Clàssic s'organitza des de l'Ajuntament de Vic amb la col·laboració dels Amics de l'Escalextric d'Osona (AEO Sport) i la dels Amics dels Vehicles Clàssics d'Osona (ACO).