Pla estratègic de la música de Vic

La Diputació de Barcelona, des del Centre de Recursos Culturals, treballen conjuntament amb l’Ajuntament de Vic per la redacció d’un pla estratègic i model de governança pel teixit musical de la ciutat de Vic.

La Diputació de Barcelona, des del Centre de Recursos Culturals, treballen conjuntament amb l’Ajuntament de Vic per la redacció d’un pla estratègic i model de governança pel teixit musical de la ciutat de Vic. Té com a finalitat dissenyar un full de ruta que permeti orientar les accions, inversions i projectes de la ciutat amb els actors del sector, per tal de definir objectius comuns, acordar el pla d'acció, fer aterrar les accions proposades i determinar-ne la implementació de forma consensuada. 

L’empresa que contribuirà a fer realitat aquest projecte, és la barcelonina Sound Diplomacy, amb una llarga experiència en el sector i líder en assessoria en matèria de ciutats musicals. 

Amb la finalitat d'escoltar les diverses opinions dels diferents sectors de la societat, el passat dimecres dia 6 de març va tenir lloc una taula rodona moderada per Daniel Granados, consultor de Sound Diplomacy, i formada per diferents representants del teixit Montse Catllà, directora general de la Fundació L'Atlàntida, Marcel Pujols, membre del col·lectiu La Clota, i Núria Graham, artista musical de la ciutat. Era oberta a tota la ciutadania per tal que poguessin fer-hi aportacions. 

Qui vulgui pot fer aportacions a través del següent formulari.