Calendari jornades de portes obertes curs 2024-25

Ja es pot consultar les dates de les jornades de portes obertes dels centres educatius de Vic.

Els centres educatius de Vic ja estan a punt per obrir les seves portes a les famílies i persones interessades. Les jornades de portes obertes del curs 2024-2025 es faran durant tot el mes de febrer i març als centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria.

Les jornades de portes obertes tenen l’objectiu de donar a conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions de cadascun dels centres, i tenir la possibilitat de parlar amb els equips directius i docents. Alguns centres ofereixen en paral·lel el format personalitzat, amb cita prèvia. La finalitat de les jornades de portes obertes és d'apropar el projecte educatiu a les famílies, i els permet acostar-se més al centre i satisfer directament dubtes i inquietuds.

 

 

Quan són les jornades de portes obertes?

Consulteu el calendari de les jornades de portes obertes dels centres d’educació infantil, primària i secundària adjunt al final.

Sessions informatives sobre el procés de preinscripció escolar

Amb l’objectiu de fer més fàcil el procés de preinscripció i avançar cap a una administració més moderna, oberta i propera, l’Ajuntament ofereix tres sessions informatives (dues presencials i una telemàtica), per a famílies amb infants per a escolaritzar a I3 el proper curs 2024-25. En cas de necessitar més informació es pot escriure a ome@vic.cat.

  • Sessió informativa telemàtica. Dijous 29 de febrer a les 8 del vespre. Es farà via Teams: Clau d'accés: https://shre.ink/rDB3 o bé a partir del ID de la reunió: 369 076 870 30 
  • Sessions informatives presencials. Dilluns 26 de febrer, a la Biblioteca Pilarín Bayés, a les 10 del matí i a les 8 del vespre.

Quan són les preinscripcions escolars?

Les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció escolar, curs 2024-25, seran en format telemàtic en totes les línies i etapes educatives. A més, es pot consultar al centre si ofereixen sessions informatives.

  • Educació infantil i primària. Del 6 al 20 de març
  • Educació secundària ( ESO). Del 8 al 20 de març

Pendent de publicació  del Departament d’Educació:

  • Batxillerat.
  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
  • Cicle de Grau Mitjà d’arts plàstiques i disseny.
  • Cicles de formació professional i d'arts plàstiques i disseny de grau superior.

Per consultar les jornades de portes obertes de les escoles bressol municipals i llars d'infants privades podeu clicar aquí

Per consultar les jornades de portes obertes dels centres educatius d'infantil i primària podeu clicar aquí

Per consultar les jornades de portes obertes dels centres educatius de secundària obligatòria podeu clicar aquí