Consells de Seguretat

Seguretat per a comerciants

L'augment de l'activitat comercial en determinades èpoques de l'any fa necessari extremar les mesures de seguretat per evitar que es cometin delictes. A continuació us facilitem un seguit de consells que us poden orientar de forma genèrica.

Seguretat al domicili

IMPORTANT * Si escolteu un soroll estrany o advertiu la presència de persones amb actitud sospitosa a les rodalies del vostre domicili, no dubteu a trucar a la policia. * Si observeu portes o finestres forçades o indicis que s’hagi pogut produir un robatori, no toqueu res i aviseu a la policia. * Seguiu sempre les indicacions que us dona la policia.

Domicili segur durant les vacances

Si escolteu un soroll estrany o advertiu la presència de persones amb actitud sospitosa a les rodalies del vostre domicili, no dubteu a trucar a la policia. Si observeu portes o finestres forçades o indicis que s’hagi pogut produir un robatori, no toqueu res i aviseu a la policia. Seguiu sempre les indicacions que us dona la policia

Seguretat en els patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal

Els vehicles de mobilitat personal (VMP), entre els que s'inclouen els patinets elèctrics, són vehicles d'una o més rodes moguts per un motor elèctric que poden assolir una velocitat d'entre 6 i 25 km/h. En pocs anys, han passat a ser un mitjà de transport urbà consolidat amb una normativa pròpia.