Comissió Lingüística

Es va crear amb l'objectiu d'unificar criteris en les accions per a l’aprenentatge de la llengua catalana a Vic. Formen part de la comissió: l'OMA, l'OME, el Centre de normalització lingüística d'Osona, el Centre de formació d'adults, Càritas Arxiprestal de Vic i Casal claret.
Matrícula viva

Des d’aquesta comissió, es va veure la necessitat de crear un mecanisme per unificar i coordinar la matrícula dels cursos de català per a persones no catalanoparlants que es fan a la ciutat. La tardor del 2012, neix la Matrícula Viva.

Sensibilització Sensibilització

Des de la comissió lingüística es treballa per sensibilitzar a la ciutadania entorn l'ús de la llengua catalana. Al llarg del curs escolar s'organitzen diferents activitats que fomentin l'ús del català. Com formacions per formadors, difusió del programa del voluntariat lingüístic, crear espais de relació per tal que les persones aprenents puguin practicar el català, etc.

On aprendre català

A la ciutat de Vic comptem amb diferents serveis, espais i entitats que ofereixen cursos de llengua catalana de diferents nivells.