Institut del Teatre

Ubicat al Seminari Vell, l’Institut del Teatre es va crear l’any 1976 per mitjà d'un conveni entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Vic.

Es tracta del Centre Singular de les arts escèniques i l'educació, ja que acull, entre d'altres, les classes del Postgrau d'Arts Escèniques i Educació. Alhora, és tot un referent en l'activitat cultural de Vic i la comarca d'Osona, especialment en teatre i dansa, tant per l'oferta formativa en arts escèniques com per la programació d'activitats, adreçades sobretot al públic més jove.

Des del curs 2019-2020 ofereix cursos de dansa i teatre per a infants, joves i adults a través de l'Aula Pedagògica d'Arts Escèniques (APAE).

La rehabilitació del Seminari Vell de Vic es va estructurar en dues fases. La primera va consistir en la reforma de la planta baixa i el primer pis, en funcionament des de febrer de 2001. En la segona fase es van completar la segona i la tercera planta, acabades el juny de 2002. Disposa de diferents aules, el Teatre Sala Laboratori i una biblioteca.

Informació de contacte

Carrer de Sant Miquel dels Sants, 20
08500 Vic (Barcelona)

www.institutdelteatre.cat

it.vic@institutdelteatre.cat
Tel. 938 854 467