Sol·licitud de serveis d'educació viària a escoles i altres entitats

Aquest tràmit us permet sol·licitar xerrades i formació teòric - pràctica en mobilitat segura , com circular en bicicleta, pedalades pedagògiques i totes aquelles necessitats de les que en tinguem competència.

La Guàrdia Urbana de l'Ajuntament de Vic, a través de la seva àrea d’educació viària, posa a l’abast de les escoles, casals, associacions i entitats un servei per conscienciar les persones, ja des de la seva etapa infantil i sense oblidar els col·lectius de qualsevol altre edat, per assolir una mobilitat segura i respectuosa dels uns envers els altres.

També ofereix xerrades realitzades per agents de la Guàrdia Urbana de Vic sobre seguretat ciutadana i seguretat viària adreçades a col·lectius de risc. Les xerrades es poden realitzar on el col·lectiu proposi o a la Comissaria de la Guàrdia Urbana amb la possibilitat d’una visita guiada a les seves dependències.

Podeu trobar més informació sobre aquest tràmit, la seva presentació electrònica o demanar hora per realitzar-lo de manera presencial aquí