Benvinguda

Us donem la benvinguda a la pàgina web dels Serveis Socials de l’Ajuntament de Vic.

Des de Serveis Socials, en el marc de  “Vic Ciutat Cuidadora”, tenim com objectiu principal treballar per una ciutat cohesionada, solidària i cuidadora, on totes les persones puguin viure amb dignitat i benestar. 


És voluntat de l’Ajuntament de Vic treballar conjuntament per millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables i promoure valors com la solidaritat, la inclusió i el respecte.

Per això treballem per uns serveis socials que incloguin a tothom, persones

i famílies que necessiten acompanyament i suport davant de situacions difícils.

Entre les accions que es duen a terme dins del marc de "Vic Ciutat Cuidadora" es troben diverses activitats i projectes que promouen el benestar de la ciutadania. 

A través de la nostra pàgina web podràs conèixer els diferents serveis que oferim, així com les diferents prestacions socials que pots sol·licitar. A més, també trobaràs informació sobre els nostres programes i projectes.

Desitgem que la teva visita a la nostra pàgina web sigui agradable i productiva i que trobis tota la informació que necessitis per poder accedir als nostres serveis i recursos. Si tens qualsevol dubte o consulta pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels mitjans que trobaràs a la nostra pàgina web.

Gràcies per confiar en els Serveis Socials. El nostre objectiu és millorar la teva vida i la de la teva família.