Bitllets municipals bonificats

L'Ajuntament de Vic subvenciona el cost total o parcial del bitllet del bus urbà de Vic a les persones majors de 65 anys i a les persones de mobilitat reduïda.

Qui ho pot sol·licitar?

Les persones empadronades a Vic que compleixin els següents requisits:

Persones majors de 65 anys amb un nivell de renda anual igual o inferior als 12.000,00€: 500 viatges anuals gratuïts. En cas d´usar-los tots s’estudiarà cada cas per valorar la necessitat de recarregar la targeta amb més viatges. La targeta social de transport urbà serà vàlida fins al cap d'un any natural de la seva expedició.

Persones majors de 65 anys amb un nivell de renda anual superior als 12.000,00€: 10 viatges inicals gratuïts i a la resta de viatges se’ls aplicarà una bonificació sobre el preu del viatge. Per aplicar aquesta bonificació s’haurà de fer una recàrrega mínima de 10 viatges, de manera que el preu unitari del viatge serà de 0,55€. Es podrà anar recarregant la targeta fins a un màxim de 100 viatges.

Persones amb mobilitat reduïda amb una edat inferior als 65 anys i amb un nivell de renda renda anual igual o inferior als 12.000,00€: 500 viatges anuals gratuïts. En cas d´usar-los tots s’estudiarà cada cas per valorar la necessitat de recarregar la targeta amb més viatges. La targeta social de transport urbà serà vàlida fins al cap d'un any natural de la seva expedició.

Persones amb mobilitat reduïda amb una edat inferior als 65 anys i amb un nivell de renda anual superior als 12.000,0€: 10 viatges anuals gratuïts i a la resta de viatges se’ls aplicarà una bonificació sobre el preu del viatge. El preu unitari del viatge serà de 0,55€.

Com sol·licitar-ho?

La sol·licitud cal fer-la presencialment a les oficines d'Atenció Ciutadana de Vic:

  • OAC de la Plaça Major: c. ciutat, 1
  • OAC del Remei: c. Virrei Avilés, 34

Podeu consultar les condicions per a la seva sol·licitud i les dades a presentar aquí